e-mail: office@stroiremont.bg
тел: 0885 017 988


Строителни услуги

ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ

Банята е едно от най - важните и помещения в едно жилище, и е нужно да подходите доста внимателно към ремонта на вашата баня. Първата и много важна стъпка при ремонта на баня ( в старите жилищни сгради ) е подмяната на вече корозиралите метални водопроводни щрангове и хоризонтални тръби с нови полипропиленови. Нужно е и професионално изкъртване на старите плочки в банята ( с минимални поражения по панелите и тухлите), както и направата на добра основа за плочките, хастарна мазилка и подова замазка, а при нужда и промазна хидроизолация.

След като се направят горе споменатите подготвителни дейности може да се започне със залепването на плочките в банята, важно е и да се използват качествени фугиращи смеси със специална формула " микро протект " за защита на вашата баня от преминаване на вода и влага през фугите, а също така и за предотвратяване почерняването и появата на мухъл по фугите на банята.

Не на последно място е и монтирането на всички атрибути и аксесоари като мивки, тоалетна, душ батерия и т.н. трябва да знаете, че те са доста крехки и лесно може да се наранятт или повредят.

След всичко казано до тук за качествения ремонт на баня изниква въпросът на кого да се доверите за ремонта на вашата баня и дали този който ще направи ремонта на банята ви, ще го направи качествено и ще спази всички технологични изискваня.

Ние разполагаме с подбран и добре обучен колектив от специалисти , което е гаранция за качествено и професионално изпълнение на възложените ни обекти, спазването на всички технологични изискваня и използването само на доказани качествени материали при нас е задължително!

ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ ВКЛЮЧВА:

  • Изкъртване на старите фаянсови и теракотни плочки по стените и пода, както и изнасянето на отпадаците .
  • Подмяна на старата ВиК инсталация с нова ( направа на изводи за мивка , душ батерия, тоалетна и сифон)
  • Направа на нова подравнителна ( хастарна ) мазилка
  • Направа на нова подова замазка
  • Поставяне на фаянсови и теракотни плочки ( Лепене на плочки, доставка на лепило заплочки, доставка на фугираща смес )
  • Монтаж на мивка, тоалетна, душ батерия,огледало,бойлер,душ кабина,вана,параван,аксесоари и др.( включва само монтаж, без материали)
  • Извозване на строителните отпадаци

Благодарение на нашия основен партньор – "Jessica" имаме възможността да ви предложим безплатно 3D решение. За неговата направа взимаме депозит, който след това връщаме – при изработка на банята с наш труд и материали.

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД НА ОБЕКТА!

2години гаранция !!!

remont-na-bania